Bjursås Idrottsklubb
Skidor
Välkommen till längdsektionen

Längdsektionen välkomnar barn och ungdomar som vill träna längdskidor vintertid och löpning/rullskidor/styrka under barmarkssäsongen. Vi delar in barn och ungdomar i grupper efter ålder och förmåga. Gruppindelningen brukar vara Grön grupp - 6-7 år, Vit grupp - 8-11 år och Grå/Svart grupp 11-12 år och uppåt. Mer information finns under fliken Grupper ovan.

Alla grupper tränar måndagar 18 vid Hanses Hällar, vissa grupper har fler träningstillfällen. Information om våra träningar finns i kalendern på hemsidan, kalender i SportAdmins föräldraapp eller i vår Facebookgrupp Bjursås IK Skidor.

För att få delta i längdsektionens verksamhet krävs att du är medlem i Bjurås IK, vi tar inte ut någon mer träningsavgift.

Om du har frågor om träningen, hör av dig till skidor@bjursasik.se.

Träning våren 2022
2022-05-16 16:50

Här kommer lite info om vårens träningar:

* Måndagar tom 6 juni kl 18-19:15 för alla grupper, Hanses Hällar

* Fredag 17:15-18:15 ca 20/5 och 3/6 Svart/grå grupp, Prästskogen

* Måndag 18-19:15, 13/6 - 27/6, Svart/grå grupp, Prästskogen

Alla träningar ligger som aktiviteter i appen sportsadmin. Där står info om tid och plats.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..