Bjursås Idrottsklubb
Skidor

START
Kl. 10.00. Startplats vid 4-stolsliften, Bjursås Skicenter. 5 min gångväg från Bjursås Camping/målområdet.

KLASSER
H/D 7 km (herrar och damer, ingen åldersgräns)

PRIS OCH ANMÄLAN
250 kr. Anmäl via denna länk.

I kommentarsfältet på anmälningssidan uppger du vilken klubb/förening du springer för.

BANAN
7 km-loppet startar samma väg som 32 km, uppför Bjursberget. Vid toppen av stigningen vänder 7 km söderut längs Vildmarksleden mot Hanses Hällar och därefter vänder banan åter norrut mot Bjursen. Klicka på bilden nedan för att förstora kartan.

START
Kl. 10.00. Startplats Flymyrskojan.

KLASSER
H/D 15 km (herrar och damer, ingen åldersgräns)

PRIS OCH ANMÄLAN
450 kr. Anmäl via denna länk.

OBS! 100 startplatser. Först till kvarn.

Vid anmälan uppger du om du behöver transport till starten, Flymyrskojan.

BANAN
Vildmarksloppet 15 km följer den sista halvan av 32 km.  Banan går mestadels på stigar men några avsnitt på grusväg förekommer också. Terrängen är blandad genom skog, över myr och med några brant upp- och nedförslut.

Klicka på bilderna för att förstora karta över bansträckning och höjdprofil.

START
Kl. 10.00. Startplats vid 4-stolsliften, Bjursås SkiCenter. 5 min gångväg från Bjursås Camping/målområdet/badplatsen.

KLASSER
H/D 32 km (herrar och damer, rekommenderad ålder från 16 år)

PRIS OCH ANMÄLAN
550 kr. Anmäl via denna länk.

BANAN
Vildmarksloppet 32 km följer nästan hela Vildmarksleden. Loppet börjar med en stigning upp i slalombacken vid Bjursås Skicenter innan den ansluter till Vildmarksleden i Kingelbo. Tävlingen går mestadels på stigar men några avsnitt på grusväg förekommer också. Terrängen är blandad genom skog, över myr och med några brant upp- och nedförslut.

Klicka på länkarna för att se karta över bansträckning och höjdprofil.

Vildis

STARTKl. 14:00 (1,5 km) och 14:30 (3 km) Vid 4-stolsliften, Bjursås Skicenter, 5 min gångväg från Bjursås Camping/målområdet

KLASSERBarn t.o.m. 12år (födda 2010)  är välkomna. Välj mellan distanserna 3 eller 1,5 km. (P/F 3 km, P/F 1,5 km).

ANMÄLANDirektanmälan i informationstältet mellan kl 8:00 och 13:00 på tävlingsdagen.

STARTAVGIFT50 kr, betalas med swish vid anmälan.

Bansträckning och höjdprofil

Följ oss på Facebook!