SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjursås Idrottsklubb
Fotboll
Fotbollslek 3 mot 3, barn födda 2017
2023-05-01 21:57

Hej allesammans och välkommen till en ny säsong av fotbollslek, 3 mot 3!

 

Flickor och pojkar födda 17 är välkommen, vår första träning kommer som vanligt äga rum på Bjurliden 7-mannaplan. Troligtvis kommer första träningen äga rum i mitten på maj eller i slutet på maj. Vi återkommer så snart planen är redo, via utskick och på vår sida facebooksida - https://www.facebook.com/groups/1065676826819862/?ref=share

 

Vi gör ett utskick som vanligt via sportadmin till de barn födda -17, som var registrerade förra året. För er som inte är medlem och har barn som vill spela - registrera ert barn via länken https://www.bjursasik.se/form/?ID=373876 För er som är medlen och har era barn registrerade i sportadmin men inte varit med på fotbollslek - kontakta mig eller Tommi så lägger vi till era barn till aktiviteten. Genom appen kommer sedan information och kallelser samt avgift hanteras.

 

Barn födda -16 har tyvärr ingen tränare i dagsläget, så förhoppningen är att någon av föräldrar med barn som vill spela fotboll kan ställa upp som tränare. Om ni kan tänka er att hjälpa till så hör av er. Detsamma gäller barn födda -18, finns det intresse så går det jättebra att starta upp ett fotbollslek för barn födda -18 också. Men i dagsläget har vi inte tillräckligt med tränare för att kunna etablera dessa lag.

 

Vi kommer inom kort även kalla till ett föräldramöte, bara för att gå igenom våra tankar inför säsongen.

 

Behöver ni hjälp eller har frågor så går det bra att kontakta oss:

 

Tommi Björnbom - 0723377030

Kim Björk - 0703275058

Väl mött!

 

Hälsningar,

Tommi & Kim


Nyhetsarkiv
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer