SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjursås Idrottsklubb
Fotboll
Bjursås IK
0 - 4
Leksands IF FK Dam
Bjursås IK0 - 4Leksands IF FK Dam

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 18 maj, 19:00
Plats:Bjurliden, 11 manna planen
Tävling:
Matchnummer: 030210011
Samling:17:45, Omklädningsrum
Aktivitetsinfo: Samling 17,45 för ombyte gemensamt.
”Städtanter” för denna match Ellen M och Ellen L som städar omklädningsrummen efter match.
Försvar, kontring, punktmarkering och laganda!
2022-05-19 10:13

Första riktiga hemmamatchen på våran hemmaplan Bjurliden mot ett starkt Leksand.
Vi hade en plan innan matchen och den följde vi nästan till punkt och pricka.
Flera av de centrala spelarna var borta dagen till ära och de yngre hjältarna i laget steppade upp och kände sig nervösa men peppade att vara med och jobba för varann. Man kände nervositeten och fokuseringen i hela laget då vi visste att vi hade en hård match framför oss aldeles innan match.


Vi jobbade för varann och trots en förlust med 0-4 så är vi nöjda. Kanske låter konstigt men vi insåg att denna match blir svår och vi satsade på försvaret och sen kontringar samt en klassisk punktmarkering av Lindh och Nellie på Leksands målfarliga anfallare.
Den planen var spot on och neutraliserade henne men några välplacerade långskott utifrån som Karin omöjligt kunde nå och en hörna som Karin räddade i första läget men slank ändå in till slut. Ett bra försvarsspel av hela laget, tack för att ni jobbar för varann. 


Även om vi kanske var upp på Leksands planhava få gånger så försökte vi få till kontringar från såväl vår mittback Maja som mittmittarna Ia och Sara till våra löpare på kanterna samt självklart våra anfallare som låg och fiskade och väntade.

 

Ett betyg som måste betyda att man sprungit mycket måste ändå vara att Ellen M våran evighetsmasikn fick kramp i slutet. Klara som var skadad dagen till ära och var med oss på sidan sa lite talande: - Va, nä hon måste vara skadad, Ellen får ju aldrig kramp! :)

 

Vi är om än mer laddade infor nästa kamp nästa onsdag, ny match nya möjligheter!

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer