Matchnummer: 030210004
Samling:17:45, Omklädningsrummet
Aktivitetsinfo: Kom till omklädningsrummet, ej omklädda, vi byter om tillsammans, pratar om uppställningen och hur v i ska spela och taggar till match.
2022-05-05 22:06

Tjejerna styrde spelet första halvan av första halvlek efter de obligatoriska första 5 minuterna där man är lite skakig och känner på varann.
De spelade runt fint i laget men kom inte riktigt till avslut. Andra halvan av första halvleken tappade vi positionerna och orkade inte hålla våra platser, vi kom tvåa på bollen och fick jobba onödigt mycket.
Vi var glada att vi inte släppte in något mål i första halvlek och våran eminenta målvakt Karin storspelade.

Andra halvlek kom vi in med ny energi och revangelust men efter 5 min ca lyckades deras snabba och duktiga anfallare få in ett mål och tände oss ännu mer och vi ville ännu mer få till vårat första mål för säsongen. Vi hade spelet men kom inte fram förrän efter ca 30 min när vi har en frispark på mitten av planen, Maja slår den till Hanna som lägger en snygg pass till Alva som får in den i mål!
Första målet i damlagströjan för Alva, Kul!
Vi fortsätter att ha speelet och efter ytterligare 10 min har Sara chansen, Nellie spelar fram Maja som snyggt får in ett inlägg och Sara klipper till direkt. Vi leder nu med 2-1. Tyvärr är deras snabba anfallare framme igen och får in ett kvitteringsmål vid en kontring där Karin i mål är chanslös då det är ett väldigt fint skott i krysset.

2-2 får vi vara nöjda med i premiären och bygger vidare på det, tidvis hittar vi varann väldigt bra från Backlinjen och uppåt, roligt också att vi försöker spela oss ur situationer oftare istället för att bara slå ifrån oss.
Mycket publik hade också letat sig ut till Tidstrandsvallen och peppade lagen.