SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjursås Idrottsklubb
Fotboll
Bjursås-Skogsbo/Avesta 0-7, en kalldusch till start
2023-05-04 09:53

En tung start där Avesta-Krylbo vann med stora siffror över oss.
Vi hade svårt att hitta adresser på våra passningar och jobba ihop som ett lag, det gjordes individuella bra brytningar och försök till passningar men inget ville riktigt som vi ville denna soliga vårkväll på kopparvallen.
Hoppas nervositeten inför första seriematchen på året gjorde oss lite stressade, hoppas de stora ytorna chockade oss lite från att träna på mindre ytor under försäsongen och hoppas hela laget är sugna på att visa att vi kan vända detta och spela vårat spel, skratta och ha kul på planen, hjälpa varandra och självklart göra en massa mål!

 

Vi spelar i år i div 4 södra så vi såg fram emot att spela mot lite nya lag men detta blev ju inte riktigt som vi hoppats i första matchen.

Men som vi ser det så bygger vi vidare och ser detta som en språngbräda infor resten av säsongen, nästa vecka spelar vi mot Torsång.

 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer