SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjursås Idrottsklubb
Innebandy
Bjursås IK
vs
IBF Falun UoB Rosa
Bjursås IKvsIBF Falun UoB Rosa

  INFORMATION

Matchstart:sön 25 februari, 09:30
Plats:Bjursåsskolans gymnastiksal
Serie:Pojkar Grön Division 3 (2016)   Tabell >>
Samling:08:55, Omklädningsrummet
Aktivitetsinfo: Dags för matcher, sista ordinarie sammandraget innan vi avslutar med Knattespelen inne på Lugnet i mars (helgen innan påsk).
Vi samlas och värmer upp tillsammans innan första matchen.
Linda, Maria & Hanna kommer sätta ihop ett schema med arbetsuppgifter till oss, viktigt att meddela i god tid innan ifall ni inte kommer att vara med denna dag så vi får se över arbetsuppgifter.
Nytt för detta sammandrag är att vi behöver ha en matchvärd i Gul väst på samtliga matcher, denna ska finnas till för att skapa en trygg arbetsmiljö för de ungdomsdomare som hjälper oss att genomföra matcher bland annat. Här efterfrågas i första hand några som känner sig trygg i att vandra omkring bland publik och nere vid planen och vara mottaglig för ev frågor eller situationer som uppstår. Matchvärden i sig har inget eget ansvar att utföra något men ska fungera som en länk mellan domare, lagen och publik och kommer att få stöttning i att hantera eventuella situationer. Lämpligt är att de (minst 2 som kan turas om under dagen) anmäler det till Johan och får då en genomgång ang arbetsuppgiften.
Vid minsta funderingar, hör av er på 076-191 69 96.
Mvh Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer