SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjursås Idrottsklubb
Fotboll
IFK Våmhus /Älvdalens IF
2 - 2
Bjursås IK
IFK Våmhus /Älvdalens IF2 - 2Bjursås IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 25 maj, 19:00
Plats:Våmevi
Tävling:
Matchnummer: 030210019
Samling: Korsvägen bjursås
Aktivitetsinfo: Samling 16,40 korsvägen. Tänk på att vara lite halvt klädda till denna match så som shorts, topp och matchtröja så det går lite fortare på plats, kommer va lite mindre tid till ombyte där uppe.
Bilpengen att swisha denna match till den som har bil blir 13mil x 5kr = 65kr
Vi behöver vara 4 bilar upp, tryck i i appen om ni kan ha bil, jag tar en.
Emma dig kan vi plocka upp nånstans i Rättvik efter vägen, skriv till mig var det passar, typ OKQ8, sibylla eller nåt annat enkelt👌🏼
Svara innan tisdag kl 19.00
2-2 i matchen mot Våmhus och ännu mer bränsle för vår första vinst, hoppas på nästa match...
2022-05-27 09:24
Det blev delad pott när Våmhus/Älvdalen tog emot Bjursås i division 4 Dalarna norra dam i fotboll. Slutresultatet skrevs till 2-2.
- En väldigt jämn match där båda var inställda på vinst. Vi började otroligt svajigt och spelade nervöst och passningarna satt inte alls, bara passningar utan adresser och ingen som pratade. Våmhus passade såklart på och tog ledningen efter bara någon minut. Alla i laget insåg att så här går det inte att fortsätta och de kommande 20 minuterna var spelet mest på mittplanen men Svanberg såg till att jämna ut och 1-1 stod det in i andra halvlek.
Vi var väldigt hungrig i andra och ville få till ett ledningsmål men även denna gång tog Våmhus ledningen på grund av ett litet missförstånd i försvaret. Storspel dock av Karin i mål räddar oss flertalet gånger i samarbete med försvaret och även om jag är partisk så kändes det resten av matchen som det var närmre ett mål av oss än dem. Och så blev det efter Ellens snygga framspel till Nellie och 2-2 var ett faktum! Matchen startade otroligt svajigt av oss men vi spelade upp oss och tre poäng hade inte varit orättvist, tyckte Bjursås tränare Lina Hag, efter matchen.
Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Bjursås.
Våmhus/Älvdalen har nu sju poäng efter tre spelade matcher, medan Bjursås har två poäng efter fyra matcher.
Onsdag 1 juni 19.00 spelar Bjursås borta mot Vansbro. //Från DT
 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Följ oss på Facebook!
Våra sponsorer