Sponsringspengar från Dala Kraft?

19 NOV 2010 11:55
Sponsringspaketen är standardiserade avtal. Beloppen är 2 500, 5 000 och 10 000 kronor per år inklusive eventuell reklamskatt. Villkor gällande reklamskatt, se Skatteverkets hemsida.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2010 12:04

Riktlinjer för Dala Krafts sponsring:
Sponsringen ska rikta sig till registrerade föreningar eller klubbar i Dalarna. Dala Kraft sponsrar inte direkt till eller via enskilda personer. Dala Krafts sponsring ska fördelas till barn- och ungdomsverksam-heter inom idrott och kultur.

Motprestation:
Enda kraven på motprestationer är att Dala Kraft skall ha rätten att använda mottagarens namn för att tillkännage sponsringen, och att mottagaren skall göra sponsringen bekant till  sina medlemmar och närstående genom anslag och på hemsida om sådan finns. När möjlighet finns skall Dala Kraft även ha rätt att exponera sig med egna banderoller eller dylikt hos mottagaren.

Ansökan!