Hoppa till sidans innehåll

Jim Thuresson 4/9 kl 13.00

03 AUG 2010 20:17
Föreläsning med Jim Thuresson, Bjursåsskolans matsal.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2010 06:45

För pengarna vi fått av kommunen för vårt arbete med ”utmärkt förening” vill huvudstyrelsen att det skall komma våra ideella ledare och funktionärer tillgodo på ett märkbart sätt. 

Därför inbjuder vi alla ledare och funktionärer till en föreläsning av världsklass i Bjursås skolans matsal lördag den 4/9 kl 13.00 – ca 15.00 med fd förbundskaptenen i Sveriges Basket, Jim Thuresson.

Jim är till vardags idrottslärare. Han har också varit rådgivare i näringslivet, varit förbundskapten i basket och spelat basket i bl.a. USA. Att peppa människor hör till vardagen för Jim, som har en positiv livsinställning som är garanterat smittsam.

"Jim Thuresson är en av landets främsta föreläsare i positivt ledarskap och ingen går oberörd från en föreläsning med honom, så sägs det i alla fall från idrottsledare på Västgötaslätten. Du som har haft möjlighet att lyssna på Jim tidigare kan säkert rekommendera dina idrottskamrater att komma på föreläsningen. Jim har en otrolig energi och kunskap om barn- och ungdomsledarskap. Med erfarenhet som förbundskapten i basketboll under 25 år vill Jim införa humant ledarskap.
-”Det handlar om att ge beröm, ge positiva signaler och att bry sig om”, säger Jim. Då skapar vi vinnande lag!"
 

Efter avslutad föreläsning kan den som vill, hänga med på ett gympapass i våra nya lokaler vid Bjurliden och även passa på att prova nya bastun. 

 

Varmt välkomna!

Skribent: Jonas Bohlin

grasroten_190x150

 

 

Ange alt-text här.

 

 

  

Postadress:
Bjursås IK
Mårtsbovägen 45
79021 Bjursås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info