Slutdragning av Supportlotteriet

17 DEC 2009 14:39
Nästan tjugo personer hade letat sig ner till BIK:s klubblokal för att vara med på slutdragningen av Supportlotteriet 2009.
  • Uppdaterad: 21 DEC 2009 21:51

Onsdag 16 december öppnade vi upp klubblokalen för lottdragning och husesyn i den nya delen av lokalen. Dom som kom fick även avnjuta Annas och Ingegerds hembakade sockerkakor och COOP:s lussekatter och pepparkakor.

Leif informerade om föreningen och om att vi blivit certifierade som "Utmärkt förening". Han tackade för det stöd som Supportlotteriköparna har gett BIK.

Efter den informationen tog Ingegerd över med kvällens huvudnummer - lottdragningen. Hon öppnade det förslutna dragningskuvertet och spänningen steg. Under stor tystnad lästes alla storvinstnumren upp men det var tyvärr ingen av de närvarande som fick lyckan att kamma hem en av storvinsterna.

Se hela dragningslistan 2009

Trevligt var det i alla fall med ljus och värme medan det snöade ute och vintern drog in över Bjursås.

Annas och Ingegerds kakor smakade fint

Leif informerar om BIK och dess lokaler

Ingegerd läser upp högvinstlotterna

Jublet uteblev då ingen närvarande hade högvinstlotterna men stämningen var ändå god och hjärtlig