Fotboll 2018

Verksamhetsberättelse för BIK fotbollssektion 2018

För verksamhetsåret 2018-01-01 till 2018-12-31, ber vi att få lämna få lämna följande verksamhetsberättelse.

Styrelsen har under året haft följande sammansättning:

Ordförande – Jessica Kalles

Kassör – Sara Lundin

Sekreterare – Helena Jonsson

Anläggningsansvarig/Materialansvarig – Patrik Sundqvist

Sponsoransvarig – Daniel Hag

Tävlingsansvarig/Fogisansvarig – Jessica Kalles

Ledaransvarig/utbildningsansvarig – Joakim Vredelius

Domaransvarig – Jessica Kalles

Seniorrepresentant – Daniel Hag

Fotbollsskoleansvarig – Sara Lundin & Maria Nygårds

Under säsongen 2018 hade vi följande lag i seriespel

Herrlaget – div. 6 Laget gjorde en stabil och bra säsong

Tränare: Karl Södereng och Marie Käll

Pojkar div. 4 – Åkte till Åmål på träningsläger och fick ett tillskott i laget med 3 nyanlända, jätteroligt.

Tränare: Jocke Vredelius, Johan Göransson, Markus Ehn, Daniel Knapp, Anders Frodig och Marina Kajgård

Pojkar div. 6 – Spelade seriespel första året och gjorde de jättebra, var även på dalecarlia cup.

Tränare: Fredrik Jonsson, Jan-Erik, Krille och Jonas Hållmarker.

Flickor div. 3 – spelade 9-manna, första året på stor plan, fick prova spela med offside. Kul år.

Tränare: Karin Malmberg, Lina Hag och Caroline Kalles

Flickor div. 6 – Spelade serie för första säsongen och gjorde det jättebra.

Tränare: Minna Glemme, Frida Palm och Andreas Käll.

Tigerligan- Killar och tjejer födda 09-10 har deltagit i ett mindre seriespel som kallas tigerligan. De har mött lag ifrån Falun och Borlänge regionen och har skaffat sig mycket erfarenhet av att spela matcher mer regelbundet.

Tränare: Klas Sjören och Hilda Sjören

Utöver detta var det också ett stort gäng pojkar och flickor mellan 5 och 8 år som deltog i fotbollslek indelade i olika grupper. Mycket lek och glädje har det varit här. Det är en fantastisk syn att få se aktiviteten som är på Bjurliden.

Vi gratulerar våra spelare till fina idrottsliga insatser, det viktigaste är att alla har haft roligt och gjort sitt bästa samt att våra spelare utvecklas i sin egen takt. Det har varit full aktivitet på Bjurliden veckans alla dagar och det är roligt att se.

Alla spelare, ledare och domare från fotbollslek och ända upp i herrlaget har gjort ett fantastiskt jobb. Stort tack från styrelsen!

Under 2018 hade vi en veckas fotbollsskola i regi av Landslagets fotbollsskola med ett väldigt lyckat resultat. Ca 50 barn och ungdomar deltog och väldigt duktiga ledare tog hand om dem under veckan.

En annan aktivitet som nu kan kallas tradition var Fotbollens helg där alla våra seriespelande lag hade varsin hemmamatch under helgen och det var 1 st poolspel. Helgen var en stor succé för fotbollen i Bjursås. Mycket folk på Bjurliden hela helgen. I år hade vi även kommentatorer och utsåg varje match matchens lirare.

Det såldes korv, hamburgare, fika och lotter. Detta gav en liten vinst som vi satsar i ”fotbollsstugan”.

Allt som allt har vi under 2018 haft ca 100 spelare aktiva i Bjursås IK fotboll.

Ett stort tack riktar vi till grabbarna som haft uppdraget att sköta om planen. Det har lagts ner ett stort jobb och det har fungerat kanon.

Bjursås IK februari 2019

Uppdaterad: 28 MAR 2018 16:04