Längdskidor 2019

Bjursås IK skidor Verksamhetsplan för 2019

Träningsverksamhet
Skidsektionen erbjuder träningsverksamhet för barn och ungdom från 5 år och uppåt. För 2019 planeras barmarksträning på våren och hösten samt skidträning på elljusspåret vid Hanses hällar på vintern.

Ledare: Ulrika Hovdebo Bergkvist, Karin Malmberg, Maria Hållmarker, Axel Lundvall, Andreas Käll och Susanne Hedlund.

Vuxenträning vid Hanses hällar vid tre tillfällen planeras i januari och februari under ledning av Maria Hållmarker och Karin Malmberg. Deltagaravgiften kommer att gå oavkortat till Bjursås IK Skidor.
Tävlingsverksamhet Ledarna i skidsektionen väljer ut tre skidtävlingar i distriktet som vi flaggar för att åka till tillsammans. Anmälan sker av föräldern själv via Idrott online. Ledare kan hjälpa till vid behov .

Om det finns intresse utöver dessa utvalda tävlingar tar familjen själv ansvar för anmälan.

Skidsektionen står för anmälningsavgift för de som vill delta i tävlingar.
Serietävlingar Planeras att genomföras tillsammans med Sågmyra liksom tidigare år. Både skidtävlingar samt barmarkstävlingar.
Elljusspåret vid Hanses hällar Skidsektionen underhåller spåret under barmarkssäsong samt preparerar skidspår under vintersäsongen.

Underhåll av värmestuga och skoterförråd.

Underhåll av utegym/hinderbana vid elljusspåret.

Framtidsvision av Skidlekplats.

Kontaktperson för elljusspåret vid Hanses hällar är Bert Hag. En spårgrupp kommer gemensamt att sköta spårdragningen under vintersäsongen.
Sörskog Bert Hag håller kontakten med Bjursås OK och Falu Kommun.

Svenska skidspelsföreningen Karin Malmberg är kontaktperson för Bjursås IK. Maria Hållmarker är suppleant.
Läger De som är intresserade och har åldern inne ska ges möjlighet att delta i Dalarnas skidförbunds Alläger på hösten samt snölägret i november.

Skidläger i Orsa Grönklitt för skidsektionens barn och ungdomar över en viss ålder planeras under v 3.
Kläder och material Styrelsen beslutar om inköp av kläder under hösten inför varje vintersäsong. Inventarielista planeras att genomföras under året.
Kommunikation Hemsida Maria Hållmarker, Susanne Martinsson Facebook Maria Hållmarker, Karin Malmberg Mail Maria Hållmarker (kollar av skidmailen), Karin Malmberg (skickar ut extern information) Idrott online Alla ledare ska ha tillgång.
Skidsektionens styrelse
Karin Malmberg Ordförande, kontaktperson Svenska skidspelsföreningen Maria Hållmarker, Ekonomi, suppleant Svenska skidspelsföreningen Susanne Martinsson Sekreterare Ulrika Hovdebo Bergkvist Ledamot

/Sektionsstyrelsen för Bjursås IK Skidor

Uppdaterad: 28 MAR 2018 16:16