Alpin 2018

Grupp Röd: Niklas Cecilia B och Daniel S

Freeskiing: saknar tränare

Målsättning

Att bibehålla de nya medlemmar som tillkom under säsongen 2017 och samtidigt locka ännu fler att börja i klubben och även prova att tävla. Att utöka antalet träningsgrupper vilket syns ovan. Kunna genomföra ENL tävlingen i januari 2018. Fortsatt deltagande i Södra Dalacupen.

Planerade aktiviteter 2018

ENL tävling i Bjursås. Alla i bana ett projekt i samarbete med Svenska skidförbundet. KM till påsk 2018. Familjeläger i mars 2018. Hjälpa BSC med anläggningen sommar / höst i utbyte mot tränarliftkort mm.

Målsättningar för träning 2018

Träningar kommer att bedrivas kvällstid två gånger i veckan för röd grupp och för de yngre en gång i vecka.

Målsättningen är att träningsdeltagarna i en positiv anda och utifrån sina egna förutsättningar skall kunna få träna en för dem utvecklande alpin skidåkning.

Uppdaterad: 28 MAR 2018 16:14