Fotboll 2017

Verksamhetsberättelse för BIK fotbollssektion 2017.

För verksamhetsåret 2017-01-01 till 2017-12-31, ber vi att få lämna följande verksamhetsberättelse.

Styrelsen har under året haft följande sammansättning:

Ordförande – Klas Sjörén

Kassör – Sara Lundin

Sekreterare – Helena Jonsson

Anläggningsansvarig/Materialansvarig – Patrik Sundqvist

Sponsoransvarig – Daniel Hag

Tävlingsansvarig/Fogisansvarig – Jessica Kalles

Ledaransvarig/Utbildningsansvarig – Jocke Wredelius

Domaransvarig – Patrik Sundqvist/Jessica Kalles

Seniorrepresentant – Daniel Hag

Fotbollsskoleansvarig – Klas Sjörén/ Sara Lundin/ Maria Nygårds

Under säsongen 2017 hade vi följande lag i seriespel:

Herrlaget Div 6: Lagt gjorde en bra och stabil säsong.

Tränare Morten Nessö och Niklas Eklund.

Pojkar Div 3 9-manna: Första året på 9-manna och killarna lärde sig mycket.

Tränare Patrik Sundqvist, Magnus Sabell och Klas Sjörén

Flickor Div 4: Ett glatt gäng med stor spelglädje. Utveckling är det ett inslag i denna grupp.

Tränare Karin Malmberg, Lina Hag och Caroline Kalles.

Pojkar Div 5: Detta lag är ett kul gäng grabbar som tycker att fotboll är kul. De fixade pengar till ett träningsläger på Åland som blev väldigt lyckat.

Tränare: Jocke Wredelius, Johan Göransson, Markus Ehn, Daniel Knapp och Anders Frodig.

Tjejer 06-08: Nystartat lag som ökade i antal spelare, de har spelat träningsmatcher och kommer nästa år att börja spela serie. Jättekul att tjejerna fick igång laget.

Tränare: Minna Lundvall, Frida Palm och Marie Käll.

Tigerligan: Killar födda 08 har deltagit i ett mindre seriespel som kallas tigerligan. De har mött lag ifrån Falun och Borlänge regionen och har skaffat sig mycket erfarenhet av att spela matcher mer regelbundet.

Tränare: Fredrik Jonsson

Utöver detta var det också ett stort gäng pojkar och flickor mellan 5 och 8 år som deltog i fotbollslek indelade i olika grupper. Mycket lek och glädje har det varit här. Det är en fantastisk syn att få se aktiviteten som är på Bjurliden.

Vi gratulerar våra spelare till fina idrottsliga insatser, det viktigaste är att alla har haft roligt och gjort sitt bästa samt att våra spelare kan utvecklas i sin egen takt! Det har varit full aktivitet på Bjurliden veckans alla dagar och det är roligt att se.

Alla spelare, ledare och domare från fotbollslek och ända upp i herrlaget har gjort ett fantastiskt jobb! Stort tack från styrelsen!

Under 2017 hade vi en veckas fotbollsskola i regi av ”Landslagets fotbollsskola” med ett väldigt lyckat resultat.  Ca 50 barn och ungdomar som deltog och väldigt duktiga ledare tog han om dem under veckan.

En annan aktivitet som nu kan kallas tradition var ”Fotbollens helg” där alla våra seriespelande lag hade varsin hemmamatch under helgen och det var 1 st poolspel. Helgen var en stor succé för fotbollen i Bjursås. Mycket folk på Bjurliden hela helgen.

Det såldes korv, hamburgare, fika och lotter. Detta gav en liten vinst som vi satsar i ”Fotbollsstugan”

Allt som allt så har vi under 2017 haft ca 100 spelare aktiva i Bjursås IK fotboll.

Ett stort tack riktar vi till grabbarna som har haft uppdraget att sköta om planen. Det har lagts ner ett stort jobb och det har fungerat kanon.

Bjursås i februari 2017

Styrelsen BIK Fotbollssektion