Nyheter från DF

Samsyn mellan idrotterna

(2019-03-15 14:21)
Syftet med kvällen är att skapa en mötesplats för tränare/ledare där vi diskuterar hur vi kan samverka bättre inom kommunen.

När ska man använda tejp? Kan tejp göra mer skada än nytta? Tejpningen är ett verktyg i idrottandet för dig som tränare, aktiv, förälder och motionär.

Extra årsstämmor 2019

(2019-03-14 16:00)
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kallar till extra årsstämmor.

Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild-/dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.

Föreläsaren är krönikören och TV-profilen Jonas Karlsson, välkänd för sina vassa formuleringar.

Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?

En jämställd idrott är en förutsättning för framgångsrik idrottsutveckling. Det gynnar inte demokratin, rättvisan, effektiviteten och utvecklingen att i första hand premiera ena halvan av befolkningen. Såväl

Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.

"Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat" En föreläsning med Måns Lööf som ger inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med speciella behov.

Utbildningen är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder.

Jämställdhet handlar om dig och mig -Att komma till rätta med jämställdhetsproblematiken är komplext och därför måste arbete ske på flera olika arenor samtidigt. - Jämställdhet måste behandlas som andra strategiskt viktiga frågor av de

Att kvinnor historisk varit allt annat än prioriterade inom idrottens värld avspeglar sig även på den forskning som finns.

När vi vill prestera på topp, vilka situationer kan uppstå och vad behöver vi lära oss om dessa?

Denna månad får vi möta Michelle Unger, innebandydomare från Leksand. Läs hur hennes domarkarriär varit till hjälp för henne i skolan och hur hon, med hjälp av publiken, hittade modet att fortsätta döma…

Svensk idrott är en fantastisk arena som erbjuder ett stort utbud av olika idrotter som engagerar och motiverar många olika människor.

E-post: info@bjursasik.se