Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


 
Hösten 2017 startade Grängesbergs Bandyklubb projektet Bandy Light och beviljades medel via Idrottslyftet Nya Verksamhetsformer från Dalarnas Idrottsförbund. Projektet kom till tack vare att föreningen ville få f
 
Vi ser gärna att ni redovisar senast 16 december. Alla lärgrupper och övrig verksamhet som pågår ute i föreningarna ska redovisas. Redovisningen är en viktig del av SISU-verksamheten för er och för oss.
 
När vi vill prestera på topp, vilka situationer kan uppstå och vad behöver vi lära oss om dessa?
 
En föreläsning om och med en före detta nazist som har varit med i en av Sveriges största nazistiska organisationer.
 
Ett projekt med syfte att skapa bättre arbetsklimat för unga domare inom lagidrotterna i Dalarna. Vi erbjuder föreläsningar om matchvärdskap, där idrottens värdegrund, attityder och jargonger berörs.
 
Simon Sköld är en professionell MMA-fighter. Han är i grunden utbildad till PT, idrottskonsulent och kostrådgivare. Han har bl a, skrivit b
 
Idrottspsykologen Johan Fallby berättar hur vi skapar bra miljöer och undviker stress och psykisk ohälsa inom barn och ungdomsidrott.
 
Den Amerikanska Fotbollsföreningen Dalecarlia Rebels har under de senaste säsongerna legat vilande. Inför 2018 bestämde sig en ny grupp intresserade för att väcka föreningen och verksamheten har startat upp igen. Under året har de engagerat sina medl
 
Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas. Kost är en viktig faktor.
 

Kostföreläsning

(2018-11-07 07:54)
Vad får vi för effekter i kroppen av fysisk aktivitet och hur påverkas kroppen beroende på vad vi stoppar i oss? Hur kan vi använda kosten som ett träningsredskap för att få ytterligare effekter av vår träning?
 
Vi går igenom fler alternativ inom de olika sidtyperna som IdrottOnline erbjuder och dessutom fördjupar vi oss i mediehantering, html-läget samt arbetsrumfunktionen.
 
Dalaidrotten och Vansbro Kommun välkomnar alla idrottsföreningar i Vansbro kommun till en information- och inspirationsträff.
 
SISU Idrottsutbildarnas populära tränarutbildning Plattformen har bytt namn och skepnad under hösten. Grundutbildning för tränare är nya namnet och även lärandeformen har fått en ansiktsly
 
Utbildningen är för dig som vill prova på att ge och få massage. Syftet är att efter utbildningen ha kännedom om hur man mjukar upp stelhet i muskler och hur man får en bättre återhämtning efter träning.
 

grasroten_190x150

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

Ange alt-text här.

 

 

  

Postadress:
Bjursås IK
Mårtsbovägen 45
79021 Bjursås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@bjursasik.se

Se all info