20% Rabatt hos Stadium

2015-09-29 15:53
Nu är det dags för årets Klubbkväll hos Stadium för Bjursås IK:s medlemmar. Den 28 oktober mellan 18.00-20.00 har alla medlemmar chansen att handla Stadiums sortiment i Falubutiken till 20% rabatt. Passa på att handla årets julklappar eller ny utrustning till kommande säsong!
  • Uppdaterad: 2015-10-16 09:50

Information utifrån förra årets Klubbkväll:

Under kvällen har ni möjlighet att beställa och handla inför kommande innebandysäsong, det alpina äventyret, träningen i längdspåret eller för olika fysiska aktiviteter inomhus, vi fyller på lite extra lager inför kvällen på det som kan tänkas vara av intresse.

Medlemmar har under kvällen möjlighet att handla allt i butiken till 20% rabatt (även reavaror och paket), även vissa beställningar på butiksortimentet. Enda undantaget är e v beställning av profilkläder, där är det teampriset som gäller.

/Stadium

Skribent: Nina Hansson